KOKEN = ORGANISEREN

In de horeca is een voortdurende behoefte aan ervaren vakmensen voor korte of langere periode. Graag kom ik uw keukenbrigade ondersteunen als “troubleshooter”. Of dat nu een paar dagen is tijdens grote evenementen of voor langere periodes wegens vakanties, ziektes of andere onvoorziene omstandigheden. Niet als betweter of pottenkijker die komt vertellen wat er mis gaat, maar als teamplayer die met opgestroopte mouwen binnenkomt om z’n culinaire steentje bij te dragen: “Jeroen kookt wel, dus het komt goed.”

TROUBLESHOOTING

Planning en organisatie zijn wat mij betreft essentieel voor succes in iedere keuken. Van de meest logische mise en place tot het met zorg opslaan van producten en zorgvuldig omgaan met keukenmateriaal. Daarbij is ook schoon en netjes werken van belang. Naast mijn kokopleidingen heb ik onder meer de certificaten hygienecode en allergenen behaald. 

PLANNING & ORGANISATIE

Contact

Tel: 0624733206  |  Email: info@jeroenkooktwel.nl

 

Vertel mij wat je in gedachten hebt en
ik denk graag met jou mee!