KOKEN = PASSIE

A la carte is mijn core business. Het is ‘t hart van het restaurantvak: overdag de mise en place voorbereiden en dan ‘s avonds lekker werken met zowel keuken- als bedienend personeel. Of het nu de garde (koude kant) of rotissier (warme kant) is of zelfs patisserie. Aan de hand van bestaande recepten, wensen en instructies is alles in overleg mogelijk.

A LA CARTE

Goed koken betekent voor mij in staat zijn om onder tijdsdruk te presteren en constante kwaliteit leveren. Daar is kennis, kunde en doorzettingsvermogen voor nodig.

PRODUCTIE

Na twintig jaar durf ik te stellen al deze eigenschappen in huis te hebben. Een diner op locatie, warme en/of koude buffetten, gevarieerde hapjes of een walking dinner: in de loop der tijd heb ik ruime ervaring opgedaan met alle voorkomende vormen van catering. Of het nu bij mensen thuis is, bij bedrijven of tijdens feesten op iedere denkbare locatie.

CATERING

Contact

Tel: 0624733206  |  Email: info@jeroenkooktwel.nl

 

Vertel mij wat je in gedachten hebt en
ik denk graag met jou mee!